Bog & idéLis Lynge Brønholt

Bøger skrevet af Lis Lynge Brønholt

Læs mere om Lis Lynge Brønholt
1 produkter
1 produkter
Metodiske tilgange i socialt arbejde
Metodiske tilgange i socialt arbejdeEskil Domben
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Metodiske tilgange i socialt arbejde

Mere om Lis Lynge Brønholt

Lis Lynge Brønholt har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Brønholt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metodiske tilgange i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Familierådslagning - en beslutningsmodel" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Mere om Lis Lynge Brønholts bøger

Du kan bestille to bøger af Lis Lynge Brønholt her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde Brønholts bøger som hæftet. Brønholts bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lis Lynge Brønholts "Metodiske tilgange i socialt arbejde"

"Metodiske tilgange i socialt arbejde" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Familierådslagning - en beslutningsmodel" af Lis Lynge Brønholt

Det er muligt at købe Lis Lynge Brønholts "Familierådslagning - en beslutningsmodel" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Brønholts serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lis Lynge Brønholt