Bog & idéLis Mikkelsen

Bøger skrevet af Lis Mikkelsen

Læs mere om Lis Mikkelsen
4 produkter
4 produkter
Lad de små børn komme til mig
Lad de små børn komme til migLis Mikkelsen
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Lad de små børn komme til mig
Hun rev sønderjyske børn ud af ørnens klør
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hun rev sønderjyske børn ud af ørnens klørLis Mikkelsen
141,06 DKK
Paperback
(0)
Hun rev sønderjyske børn ud af ørnens klør
Kampen om sproget
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kampen om sprogetLis Mikkelsen
224,06 DKK
Indbundet
(0)
Kampen om sproget
Bogens Højskole
Bogens HøjskoleLis Mikkelsen
169,95 DKK
Paperback
(0)
Bogens Højskole

Mere om Lis Mikkelsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger af Lis Mikkelsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Mikkelsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Helene Hanssen" udgivet af Sprogforeningen - "Kampen om sproget" udgivet af Sprogforeningen - "Bogens Højskole" udgivet af Sprogforeningen - "Hun rev sønderjyske børn ud af ørnens klør" udgivet af Sprogforeningen - "Fyrretyve fortællinger fra Sønderjylland" udgivet af Sprogforeningen

Mere om Lis Mikkelsens bøger

Du kan købe fem bøger af Lis Mikkelsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Lis Mikkelsen fås i forskellige formater. Bøgerne af Mikkelsen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Sprogforeningen.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Helene Hanssen" af Lis Mikkelsen

Det er muligt at købe Lis Mikkelsens "Helene Hanssen" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Sprogforeningen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lis Mikkelsen "Kampen om sproget"

Hos Bog & idé er "Kampen om sproget" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Sprogforeningen.
Detaljer
Fulde navn:
Lis Mikkelsen