Bog & idéLis Sørensen

Bøger skrevet af Lis Sørensen

Læs mere om Lis Sørensen
3 produkter
3 produkter
Lis Sørensen: Hver fugl pipper med sit næb
Lis Sørensen: Hver fugl pipper med sit næbLis Sørensen
9,95 DKK
Lydbog
(0)
Lis Sørensen: Hver fugl pipper med sit næb
Jeg er kommet for at synge
STREAM
Jeg er kommet for at syngeLis Sørensen
179,95 DKK
Lydbog
(8)
Jeg er kommet for at synge
Jeg er kommet for at synge
Jeg er kommet for at syngeDanni Travn
179,95 DKK
EBOG
(7)
Jeg er kommet for at synge

Mere om Lis Sørensen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger af Lis Sørensen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Sørensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lis Sørensen: Hver fugl pipper med sit næb" i serien "Tid til bøger" udgivet af Politikens Forlag - "Jeg er kommet for at synge" udgivet af Politikens Forlag - "Jeg er kommet for at synge" udgivet af Politikens Forlag - "Jeg er kommet for at synge" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Lis Sørensens bøger

Lis Sørensen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Lis Sørensen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Politikens Forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lis Sørensens "Lis Sørensen: Hver fugl pipper med sit næb"

Det er muligt at købe Lis Sørensens "Lis Sørensen: Hver fugl pipper med sit næb" som lydbog. Lis Sørensens "Lis Sørensen: Hver fugl pipper med sit næb" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er med i serien "Tid til bøger". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Jeg er kommet for at synge" af Lis Sørensen

Hos Bog & idé er "Jeg er kommet for at synge" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Jeg er kommet for at synge" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lis Sørensen