Bog & idéLis Suhr

Bøger skrevet af Lis Suhr

Læs mere om Lis Suhr
1 produkter
1 produkter
Basisbog i sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygeplejeKirsten Lomborg
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygepleje

Mere om Lis Suhr

Hvis du søger en bog fra Lis Suhr, tilbyder vi et stort sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Suhr.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal

Mere om Lis Suhrs bøger

Du kan bestille to bøger af Lis Suhr her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Suhr fås blot som indbundet. Bøgerne af Suhr er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Basisbog i sygepleje" af Lis Suhr

Det er muligt at købe Lis Suhrs "Basisbog i sygepleje" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Basisbog i sygepleje" af Lis Suhr

Det er muligt at købe Lis Suhrs "Basisbog i sygepleje" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lis Suhr