Bog & idéLis Thavlov

Bøger skrevet af Lis Thavlov

Læs mere om Lis Thavlov
1 produkter
1 produkter
Det handler om Silkeborg
Det handler om SilkeborgLis Thavlov
299,95 DKK
Hardback
(0)
Det handler om Silkeborg

Mere om Lis Thavlov

Der findes flere forskellige bøger af Lis Thavlov på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Thavlov.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det handler om Silkeborg" udgivet af Midtjysk Forlag - "Fotografiske øjeblikke" i serien "Silkeborg Biblioteks skriftserie" udgivet af Silkeborg Biblioteks Forlag¤Skabertrang, Silkeborg Bogtryk

Mere om Lis Thavlovs bøger

Der er to tilgængelige bøger af Lis Thavlov hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Thavlovs bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Thavlov er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det handler om Silkeborg" af Lis Thavlov

Det er muligt at købe Lis Thavlovs "Det handler om Silkeborg" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Midtjysk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Lis Thavlov "Fotografiske øjeblikke"

"Fotografiske øjeblikke" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er med i serien "Silkeborg Biblioteks skriftserie". Det er Silkeborg Biblioteks Forlag¤Skabertrang, Silkeborg Bogtryk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lis Thavlov