Bog & idéLisa Bjärbo

Bøger skrevet af Lisa Bjärbo

Læs mere om Lisa Bjärbo
5 produkter
5 produkter
Mega vega - Grøn mad til hele familien
Mega vega - Grøn mad til hele familienSara Ask og Lisa Bjärbo
299,95 DKK
Hardback
(1)
Mega vega - Grøn mad til hele familien
Grimme piger
STREAM
Grimme pigerLisa Bjärbo
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Grimme piger
Alt jeg siger er sandt
STREAM
Alt jeg siger er sandtLisa Bjärbo
99,95 DKK
Lydbog
(3)
Alt jeg siger er sandt
Hej hej, hverdagsmad
Hej hej, hverdagsmadSara Ask
299,95 DKK
Hardback
(0)
Hej hej, hverdagsmad
Alt jeg siger er sandt
Alt jeg siger er sandtLisa Bjärbo
99,00 DKK
e-bog
(3)
Alt jeg siger er sandt

Mere om Lisa Bjärbo

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Lisa Bjärbo. På listen nedenfor har du de nyeste af Bjärbos bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grimme piger" udgivet af CARLSEN - "Kaosvega" udgivet af Turbine - "Pinligt!" udgivet af Flachs - "Mega vega - Grøn mad til hele familien" udgivet af Turbine - "Alt jeg siger er sandt" i serien "Sonar" udgivet af Carlsen - "Alt jeg siger er sandt" i serien "Sonar" udgivet af Carlsen - "Vi kan ikke blive ved med at mødes på den her måde" udgivet af Turbine - "Ivan møder en Stegosaurus" udgivet af Klematis - "Hedt" udgivet af Turbine - "Alt jeg siger er sandt" i serien "Sonar" udgivet af Carlsen

Lisa Bjärbos bøger

Der er ti tilgængelige bøger af Lisa Bjärbo hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Lisa Bjärbo bøger i flere forskellige formater. Bjärbo har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Grimme piger" af Lisa Bjärbo

"Grimme piger" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er CARLSEN, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Kaosvega" af Lisa Bjärbo

"Kaosvega" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lisa Bjärbo