Bog & idéLisa Cho

Bøger skrevet af Lisa Cho

Læs mere om Lisa Cho
1 produkter
1 produkter
Galapagos Islands
Galapagos IslandsLisa Cho
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Galapagos Islands

Mere om Lisa Cho

Lisa Cho har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Cho.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Galapagos Islands" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Galapagos Islands" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Bøger af Lisa Cho

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Lisa Cho hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Cho som hæftet. Chos bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Avalon Travel Publishing.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Galapagos Islands" af Lisa Cho

Hos Bog & idé er "Galapagos Islands" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Moon Handbooks". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Avalon Travel Publishing.

Lisa Cho "Galapagos Islands"

Det er muligt at købe Lisa Chos "Galapagos Islands" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Chos serie "Moon Handbooks". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Avalon Travel Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Lisa Cho