Bog & idéLisa Christensen

Bøger skrevet af Lisa Christensen

Læs mere om Lisa Christensen
1 produkter
1 produkter
Varmeforsyningsloven med kommentarer
Varmeforsyningsloven med kommentarerLisa Christensen
2179,95 DKK
Hardback
(0)
Varmeforsyningsloven med kommentarer

Mere om Lisa Christensen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Lisa Christensen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Varmeforsyningsloven" udgivet af Karnov Group Denmark - "Dansk grammatik" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Dansk grammatik" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Lisa Christensens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Lisa Christensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Christensens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lisa Christensens "Varmeforsyningsloven"

Hos Bog & idé er "Varmeforsyningsloven" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark.

"Dansk grammatik" af Lisa Christensen

"Dansk grammatik" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Syddansk Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lisa Christensen