Bog & idéLisa Dahlager

Bøger skrevet af Lisa Dahlager

Læs mere om Lisa Dahlager
2 produkter
2 produkter
Folkesundhed
FolkesundhedRasmus Bysted Møller
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Folkesundhed
Research methods in public health
Research methods in public healthHanne Fredslund
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Research methods in public health

Mere om Lisa Dahlager

Der findes flere forskellige bøger af Lisa Dahlager online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Dahlagers nyeste bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Lisa Dahlagers bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal - "Klinisk forskningsmetode" udgivet af Munksgaard - "Klinisk forskningsmetode" udgivet af Munksgaard Danmark - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Munksgaard - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Forskel og lighed i sundhed og sygdom" udgivet af Munksgaard - "Klinisk forskningsmetode" udgivet af Munksgaard - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Munksgaard - "Folkesundhed" udgivet af Gyldendal - "Research methods in public health" udgivet af Gyldendal

Mere om Lisa Dahlagers bøger

Der er ti tilgængelige bøger af Lisa Dahlager hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Lisa Dahlager kommer i forskellige formater. Dahlagers bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" af Lisa Dahlager

Det er muligt at købe Lisa Dahlagers "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Klinisk forskningsmetode" af Lisa Dahlager

Det er muligt at købe Lisa Dahlagers "Klinisk forskningsmetode" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Lisa Dahlager