Bog & idéLisa Gillespie & Lucy Bowman

Bøger skrevet af Lisa Gillespie & Lucy Bowman

Læs mere om Lisa Gillespie & Lucy Bowman
1 produkter
1 produkter
365 forsøg
365 forsøgLisa Gillespie & Lucy Bowman
169,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
365 forsøg

Mere om Lisa Gillespie & Lucy Bowman

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Lisa Gillespie & Lucy Bowman. Bogen har titlen "365 forsøg". Den er publiceret af Gads Børnebøger på dansk. "365 forsøg" er desuden en del af serien "Flachs - Første læsning".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lisa Gillespie & Lucy Bowmans "365 forsøg"

Hos Bog & idé er "365 forsøg" tilgængelig som spiralryg. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Lisa Gillespie & Lucy Bowman. Bogen er med i serien "Flachs - Første læsning". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Børnebøger.

Dette er en også en skøn bog fra Bowman, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lisa Gillespie & Lucy Bowman