Bog & idéLisa Hågensen

Bøger skrevet af Lisa Hågensen

Læs mere om Lisa Hågensen
1 produkter
1 produkter
Hendes blå øjne
STREAM
Hendes blå øjneLisa Hågensen
149,95 DKK
Lydbog
(4)
Hendes blå øjne

Mere om Lisa Hågensen

Lisa Hågensen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Hendes blå øjne". Det er DreamLitt, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lisa Hågensens "Hendes blå øjne"

"Hendes blå øjne" kan købes online som lydbog. Med Lisa Hågensens "Hendes blå øjne" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DreamLitt.

Endnu en af Lisa Hågensen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lisa Hågensen