Bog & idéLisa Renner

Bøger skrevet af Lisa Renner

Læs mere om Lisa Renner
6 produkter
6 produkter
Mange masker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mange maskerVivian Høxbro
273,86 DKK
Indbundet
(0)
Mange masker
Queens blend
BOEGERTILSTAERKPRIS
Queens blendLisa Renner
224,06 DKK
HARDBACK
(0)
Queens blend
Coco og Sommerfuglen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coco og SommerfuglenLisa Renner
174,26 DKK
HARDBACK
(0)
Coco og Sommerfuglen
Min datter har to maver
Min datter har to maverLisa Renner
120,00 DKK
e-bog
(0)
Min datter har to maver
Close,
CloseLisa Renner
120,00 DKK
e-bog
(0)
Close
Coco og Sommerfuglen
Coco og sommerfuglenLisa Renner
135,00 DKK
e-bog
(0)
Coco og sommerfuglen

Mere om Lisa Renner

Der er flere forskellige bøger skrevet af Lisa Renner online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Renner.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Lisa Renners bøger kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Queens blend" udgivet af Cashmere - "Queens blend" udgivet af Cashmere - "Close" udgivet af Cashmere - "Min datter har to maver" udgivet af Cashmere - "Coco og sommerfuglen" udgivet af Cashmere - "Coco og Sommerfuglen" udgivet af Cashmere - "Mange masker" udgivet af Kristensen & Ko - "Close," udgivet af Cashmere

Bøger af Lisa Renner

Der er otte tilgængelige udgivelser af Lisa Renner hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Lisa Renner bøger i flere forskellige formater. Renners bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lisa Renners "Queens blend"

"Queens blend" er tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Cashmere.

Lisa Renner "Queens blend"

Det er muligt at købe Lisa Renners "Queens blend" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Cashmere, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lisa Renner