Bog & idéLisa Rosén Rasmussen

Bøger skrevet af Lisa Rosén Rasmussen

Læs mere om Lisa Rosén Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Materialitet og læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Materialitet og læringSune Jon Hansen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Materialitet og læring

Mere om Lisa Rosén Rasmussen

Lisa Rosén Rasmussen har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rasmussens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Materialitet og læring" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Dansk skolehistorie. Da skolen blev alles " i serien "Dansk skolehistorie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Lisa Rosén Rasmussen

Du kan finde tre bøger af Lisa Rosén Rasmussen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Lisa Rosén Rasmussen kommer i flere forskellige formater. Lisa Rosén Rasmussen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Materialitet og læring" af Lisa Rosén Rasmussen

Hos Bog & idé er "Materialitet og læring" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" af Lisa Rosén Rasmussen

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Pædagogik og samfund". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lisa Rosén Rasmussen