Bog & idéLisa Storm Villadsen

Bøger skrevet af Lisa Storm Villadsen

Læs mere om Lisa Storm Villadsen
1 produkter
1 produkter
Retorikkens aktualitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Retorikkens aktualitetHanne Roer
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Retorikkens aktualitet

Mere om Lisa Storm Villadsen

Der er mange bøger skrevet af Lisa Storm Villadsen online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Villadsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Retorikkens aktualitet" udgivet af HansReitzels - "Retorikkens aktualitet" i serien "Sprog i praksis" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Lisa Storm Villadsen

Der er to tilgængelige bøger af Lisa Storm Villadsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Villadsen fås bare som hæftet. Bøgerne af Villadsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lisa Storm Villadsens "Retorikkens aktualitet"

"Retorikkens aktualitet" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Retorikkens aktualitet" af Lisa Storm Villadsen

Hos Bog & idé er "Retorikkens aktualitet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Sprog i praksis". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lisa Storm Villadsen