Bog & idéLisa Vaughn

Bøger skrevet af Lisa Vaughn

Læs mere om Lisa Vaughn
1 produkter
1 produkter
Culture Smart Guatemala: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Guatemala: The essential guide to customs & cultureLisa Vaughn
99,95 DKK
HÆFTET
(0)
Culture Smart Guatemala: The essential guide to customs & culture

Mere om Lisa Vaughn

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Lisa Vaughn. Bogen har titlen "Culture Smart Guatemala: The essential guide to customs & culture". Det er Kuperard, der har udgivet den på engelsk. "Culture Smart Guatemala: The essential guide to customs & culture" er desuden en del af serien "Culture Smart".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lisa Vaughns "Culture Smart Guatemala: The essential guide to customs & culture"

Hos Bog & idé er "Culture Smart Guatemala: The essential guide to customs & culture" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Culture Smart". Det er Kuperard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Lisa Vaughn fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lisa Vaughn