Bog & idéLisanne Wilken

Bøger skrevet af Lisanne Wilken

Læs mere om Lisanne Wilken
5 produkter
5 produkter
Bourdieu for begyndere
Bourdieu for begyndereLisanne Wilken
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Bourdieu for begyndere
Klassiske og moderne antropologiske tænkere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassiske og moderne antropologiske tænkereThomas Hylland Eriksen
381,76 DKK
Hæftet
(0)
Klassiske og moderne antropologiske tænkere
Bourdieu for begyndere
Bourdieu for begyndereLisanne Wilken
125,00 DKK
EBOG
(0)
Bourdieu for begyndere
Kultur og forståelse
Kultur og forståelseLars Kjærholm
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Kultur og forståelse
temp nr. 26
temp nr. 26: Krig og fred i melodigrandprix - Ukraine og Rusland i EurovisionKrig og fred i melodigrandprix - Ukraine og Rusland i Eurovision
29,95 DKK
EBOG
(0)
temp nr. 26: Krig og fred i melodigrandprix - Ukraine og Rusland i Eurovision

Mere om Lisanne Wilken

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Lisanne Wilken. På listen nedenfor har du de seneste af Wilkens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassiske og moderne antropologiske tænkere" udgivet af Gyldendal - "Kulturelle verdener" udgivet af Columbus - "Bourdieu for begyndere" udgivet af Samfundslitteratur - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Munksgaard - "Habitus, kapital og felt - Bourdieus greb til en analyse af praksis" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal - "Bourdieu for begyndere" udgivet af Samfundslitteratur - "Kultur og forståelse" udgivet af Gyldendal - "Enhed i mangfoldighed?" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Lisanne Wilkens bøger

Du kan bestille ni bøger af Lisanne Wilken her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Lisanne Wilken bøger i et udvalg af formater. Wilkens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lisanne Wilkens "Klassiske og moderne antropologiske tænkere"

Det er muligt at købe Lisanne Wilkens "Klassiske og moderne antropologiske tænkere" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Lisanne Wilken "Kulturelle verdener"

"Kulturelle verdener" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Columbus.
Detaljer
Fulde navn:
Lisanne Wilken