Bog & idéLisbet Zornig Andersen

Bøger skrevet af Lisbet Zornig Andersen

Læs mere om Lisbet Zornig Andersen
1 produkter
1 produkter
De fordømte forældre
De fordømte forældreLisbeth Zornig Andersen
289,95 DKK
EBOG
(0)
De fordømte forældre

Mere om Lisbet Zornig Andersen

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Lisbet Zornig Andersen. Bogen hedder "De fordømte forældre". Det er Dafolo, der har udgivet den på dansk. "De fordømte forældre" er desuden en del af serien "Relationsprofessionsserien".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lisbet Zornig Andersens "De fordømte forældre"

"De fordømte forældre" er tilgængelig som ebog. "De fordømte forældre" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Relationsprofessionsserien". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Zornig Andersen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbet Zornig Andersen