Bog & idéLisbeth Aae Jeppesen

Bøger skrevet af Lisbeth Aae Jeppesen

Læs mere om Lisbeth Aae Jeppesen
1 produkter
1 produkter
Rengøring
BOEGERTILSTAERKPRIS
RengøringCharlotte Kjærgaard
188,96 DKK
Hæftet
(0)
Rengøring

Mere om Lisbeth Aae Jeppesen

Der findes forskellige bøger fra Lisbeth Aae Jeppesen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Jeppesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rengøring" i serien "Serviceassistent, uddannelsesrettede områdefag" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Rengøring - en del af den praktiske hjælp" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Rengøring " i serien "Serviceassistent, uddannelsesrettede områdefag" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Bøger skrevet af Lisbeth Aae Jeppesen

Der er tre tilgængelige bøger af Lisbeth Aae Jeppesen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille Jeppesens bøger som hæftet. Jeppesens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Rengøring" af Lisbeth Aae Jeppesen

Hos Bog & idé er "Rengøring" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Serviceassistent, uddannelsesrettede områdefag". Det er Praxis Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Lisbeth Aae Jeppesen "Rengøring - en del af den praktiske hjælp"

Hos Bog & idé er "Rengøring - en del af den praktiske hjælp" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Erhvervsskolernes Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Aae Jeppesen