Bog & idéLisbeth Ahlgren Jensen

Bøger skrevet af Lisbeth Ahlgren Jensen

Læs mere om Lisbeth Ahlgren Jensen
1 produkter
1 produkter
Johannes Frederik Frøhlich
Johannes Frederik FrøhlichHjarn Von Zernichow Borberg
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Johannes Frederik Frøhlich

Mere om Lisbeth Ahlgren Jensen

Lisbeth Ahlgren Jensen har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jensens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hilda Sehested og Nancy Dalberg" i serien "Danske Komponister" udgivet af Multivers - "Det kvindelige spillerum" udgivet af Multivers

Mere om Lisbeth Ahlgren Jensens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Lisbeth Ahlgren Jensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Jensen fås bare som hæftet. Jensens bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Multivers.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lisbeth Ahlgren Jensens "Hilda Sehested og Nancy Dalberg"

Hos Bog & idé er "Hilda Sehested og Nancy Dalberg" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Danske Komponister". Det er Multivers, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Lisbeth Ahlgren Jensen "Det kvindelige spillerum"

"Det kvindelige spillerum" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Multivers.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Ahlgren Jensen