Bog & idéLisbeth Bille & Steen Bille

Bøger skrevet af Lisbeth Bille & Steen Bille

Læs mere om Lisbeth Bille & Steen Bille
1 produkter
1 produkter
Vredens ord
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vredens ordLisbeth Bille & Steen Bille
99,56 DKK
Hæftet
(5)
Vredens ord

Mere om Lisbeth Bille & Steen Bille

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger af Lisbeth Bille & Steen Bille. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Bille.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nattens gerning" i serien "En Thea Vind-krimi" udgivet af Rosenkilde - "Vredens ord" i serien "En Thea Vind-krimi" udgivet af Umlaut

Bøger af Lisbeth Bille & Steen Bille

Du kan købe to bøger af Lisbeth Bille & Steen Bille her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Bille fås blot som hæftet. Billes bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nattens gerning" af Lisbeth Bille & Steen Bille

Det er muligt at købe Lisbeth Bille & Steen Billes "Nattens gerning" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "En Thea Vind-krimi". Det er Rosenkilde, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Lisbeth Bille & Steen Bille "Vredens ord"

"Vredens ord" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Billes serie "En Thea Vind-krimi". Det er Umlaut, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Bille & Steen Bille