Bog & idéLisbeth Bille

Bøger skrevet af Lisbeth Bille

Læs mere om Lisbeth Bille
8 produkter
8 produkter
P-vagterne: Den døde diplomat
BOEGERTILSTAERKPRIS
P-vagterne: Den døde diplomatDen døde diplomat
257,26 DKK
Hæftet
(1)
P-vagterne: Den døde diplomat
Patent på mord
BOEGERTILSTAERKPRIS
Patent på mordLisbeth Bille
124,46 DKK
Paperback
(3)
Patent på mord
Gudindens sidste offer
Gudindens sidste offerLisbeth Bille
75,95 DKK
EBOG
(0)
Gudindens sidste offer
Farlige forbindelser
Farlige forbindelserLisbeth Bille
149,95 DKK
Paperback
(2)
Farlige forbindelser
Blodets bånd
BOEGERTILSTAERKPRIS
Blodets båndLisbeth Bille
124,46 DKK
Paperback
(2)
Blodets bånd
Nattens gerning
Nattens gerningLisbeth Bille
75,95 DKK
EBOG
(6)
Nattens gerning
Kvinde kend dit netværk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvinde kend dit netværkKatja Iversen med Lisbeth Bille
224,96 DKK
Indbundet
(2)
Kvinde kend dit netværk
Vredens Ord
Vredens OrdLisbeth Bille
150,95 DKK
Lydbog
(5)
Vredens Ord

Mere om Lisbeth Bille

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Lisbeth Bille. På listen nedenfor ser du de nyeste af Billes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Farlige forbindelser" i serien "Mandix" udgivet af People'sPress - "Blodets bånd" i serien "Mandix" udgivet af People'sPress - "Patent på mord " i serien "Mandix" udgivet af People'sPress - "Kvinde kend dit netværk" udgivet af People’sPress - "Kvinde kend dit netværk" udgivet af People’sPress - "Nattens gerning" i serien "En Thea Vind-krimi" udgivet af Rosenkilde - "Nattens gerning" udgivet af Forlaget Umlaut - "Gudindens sidste offer" udgivet af Forlaget Umlaut - "I ond tro" i serien "En Thea Vind-krimi" udgivet af Umlaut - "Vredens Ord" udgivet af Forlaget Umlaut - "Vredens ord" i serien "En Thea Vind-krimi" udgivet af Umlaut

Bøger skrevet af Lisbeth Bille

Lisbeth Bille har 11 bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Billes bøger fås i et udvalg af formater. Lisbeth Bille bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Farlige forbindelser" af Lisbeth Bille

Hos Bog & idé er "Farlige forbindelser" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Billes serie "Mandix". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.

"Blodets bånd" af Lisbeth Bille

"Blodets bånd" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Billes serie "Mandix". Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Bille