Bog & idéLisbeth Due Madsen

Bøger skrevet af Lisbeth Due Madsen

Læs mere om Lisbeth Due Madsen
1 produkter
1 produkter
Hospice
BOEGERTILSTAERKPRIS
HospiceRita Nielsen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Hospice

Mere om Lisbeth Due Madsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Lisbeth Due Madsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hospice" udgivet af Gyldendal - "Behandling og pleje af patienter med kræftsygdomme" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal

Bøger af Lisbeth Due Madsen

Lisbeth Due Madsen har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Madsens bøger kommer i flere formater. Madsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hospice" af Lisbeth Due Madsen

"Hospice" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Lisbeth Due Madsen "Behandling og pleje af patienter med kræftsygdomme"

Det er muligt at købe Lisbeth Due Madsens "Behandling og pleje af patienter med kræftsygdomme" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er en del af Madsens serie "Lærebog for sygeplejestuderende". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Due Madsen