Bog & idéLisbeth Hansen

Bøger skrevet af Lisbeth Hansen

Læs mere om Lisbeth Hansen
2 produkter
2 produkter
Plejefamilie
BOEGERTILSTAERKPRIS
PlejefamilieHanne Warming
377,96 DKK
Hæftet
(0)
Plejefamilie
De bedste prøveoplæg
De bedste prøveoplægIb Trankjær
839,95 DKK
Hæftet
(0)
De bedste prøveoplæg

Mere om Lisbeth Hansen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Lisbeth Hansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hansens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Plejefamilie" udgivet af Gyldendal - "De bedste prøveoplæg" udgivet af Gyldendal

Mere om Lisbeth Hansens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Lisbeth Hansen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Hansen kommer bare som hæftet. Hansens bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Plejefamilie" af Lisbeth Hansen

Det er muligt at købe Lisbeth Hansens "Plejefamilie" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Lisbeth Hansen "De bedste prøveoplæg"

Hos Bog & idé er "De bedste prøveoplæg" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Hansen