Bog & idéLisbeth Harms

Bøger skrevet af Lisbeth Harms

Læs mere om Lisbeth Harms
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne psykologisk teori
Klassisk og moderne psykologisk teoriLisbeth Harms
579,95 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne psykologisk teori

Mere om Lisbeth Harms

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger fra Lisbeth Harms. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Harms.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal

Mere om Lisbeth Harms' bøger

Du kan købe to bøger af Lisbeth Harms her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Harms kommer bare som bog. Harms' bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klassisk og moderne psykologisk teori" af Lisbeth Harms

Det er muligt at købe Lisbeth Harms' "Klassisk og moderne psykologisk teori" som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Harms, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Lisbeth Harms "Klassisk og moderne psykologisk teori"

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne psykologisk teori" tilgængelig som bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Harms, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Harms