Bog & idéLisbeth Iglum Rønhovde

Bøger skrevet af Lisbeth Iglum Rønhovde

Læs mere om Lisbeth Iglum Rønhovde
1 produkter
1 produkter
Under ombygning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Under ombygningLisbeth Iglum Rønhovde
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Under ombygning

Mere om Lisbeth Iglum Rønhovde

Der er en del bøger fra Lisbeth Iglum Rønhovde online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Rønhovde.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Lisbeth Iglum Rønhovdes bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "... og noen går det trill rundt for! : om den unge hjernen og pedagogisk praksis" udgivet af Gyldendal akademisk - "Kan de ikke bare ta seg sammen : om barn og unge med ADHD og Tourettes syndrom" udgivet af Gyldendal akademisk - "Under ombygning" udgivet af Gyldendal

Lisbeth Iglum Rønhovdes bøger

Lisbeth Iglum Rønhovde har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Rønhovde fås bare som hæftet. Bøgerne af Rønhovde er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lisbeth Iglum Rønhovdes "... og noen går det trill rundt for! : om den unge hjernen og pedagogisk praksis"

"... og noen går det trill rundt for! : om den unge hjernen og pedagogisk praksis" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Lisbeth Iglum Rønhovde "Kan de ikke bare ta seg sammen : om barn og unge med ADHD og Tourettes syndrom"

"Kan de ikke bare ta seg sammen : om barn og unge med ADHD og Tourettes syndrom" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Gyldendal akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Iglum Rønhovde