Bog & idéLisbeth Jensen

Bøger skrevet af Lisbeth Jensen

Læs mere om Lisbeth Jensen
4 produkter
4 produkter
Low FODMAP diet 1
Low FODMAP diet 1Marianna Lundsteen Jacobsen og Cæcilie Gamsgaard Seidel
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Low FODMAP diet 1
Low FODMAP diet 2
Low FODMAP diet 2Marianna Lundsteen Jacobsen og Cæcilie Gamsgaard Seidel
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Low FODMAP diet 2
Low FODMAP diet 3
Low FODMAP diet 3Lisbeth Jensen
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Low FODMAP diet 3
Logistik og supply chain management i virksomheden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Logistik og supply chain management i virksomhedenTina Holck
476,96 DKK
Hæftet
(0)
Logistik og supply chain management i virksomheden

Mere om Lisbeth Jensen

Hvis du leder efter en bog af Lisbeth Jensen, kan du vælge i mellem et stort udbud til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Logistik i virksomheden" udgivet af Akademisk Forlag - "Low FODMAP diet 2 - Basiskøkkenet" udgivet af muusmann'forlag - "Low FODMAP diet 1 - Grundbog " i serien "Low FODMAP diet" udgivet af muusmann'forlag - "Toptrimmede tarme" udgivet af Politikens Forlag - "Fra offline til online" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Fra offline til online" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Logistik i virksomheden" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Low FODMAP diet 2" i serien "Low FODMAP diet" udgivet af Muusmann Forlag - "Low FODMAP diet 1" i serien "Low FODMAP diet" udgivet af Muusmann Forlag - "Low FODMAP diet 3" i serien "Low FODMAP diet" udgivet af Muusmann Forlag

Bøger af Lisbeth Jensen

Der er ti tilgængelige bogudgivelser af Lisbeth Jensen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Jensens bøger kommer i flere forskellige formater. Jensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lisbeth Jensens "Logistik i virksomheden"

"Logistik i virksomheden" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Lisbeth Jensen "Low FODMAP diet 2 - Basiskøkkenet"

"Low FODMAP diet 2 - Basiskøkkenet" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af muusmann'forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Jensen