Bog & idéLisbeth Lunde Frederiksen

Bøger skrevet af Lisbeth Lunde Frederiksen

Læs mere om Lisbeth Lunde Frederiksen
1 produkter
1 produkter
Veje til professionel udvikling
Veje til professionel udviklingLisbeth Lunde Frederiksen
189,95 DKK
EBOG
(0)
Veje til professionel udvikling

Mere om Lisbeth Lunde Frederiksen

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger af Lisbeth Lunde Frederiksen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Frederiksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Veje til professionel udvikling" i serien "Lærerens grundfaglighed" udgivet af Klim - "Veje til professionel udvikling" udgivet af Klim - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Relationer i skolen" udgivet af Billesø & Baltzer

Bøger af Lisbeth Lunde Frederiksen

Du kan købe fire bøger af Lisbeth Lunde Frederiksen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Lisbeth Lunde Frederiksen kommer i flere forskellige formater. Frederiksens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Veje til professionel udvikling" af Lisbeth Lunde Frederiksen

Det er muligt at købe Lisbeth Lunde Frederiksens "Veje til professionel udvikling" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Veje til professionel udvikling" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Frederiksens serie "Lærerens grundfaglighed". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

"Veje til professionel udvikling" af Lisbeth Lunde Frederiksen

Det er muligt at købe Lisbeth Lunde Frederiksens "Veje til professionel udvikling" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Lunde Frederiksen