Bog & idéLisbeth Nielsen

Bøger skrevet af Lisbeth Nielsen

Læs mere om Lisbeth Nielsen
1 produkter
1 produkter
Kvalitet og patientsikkerhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvalitet og patientsikkerhedJan Mainz
494,96 DKK
Indbundet
(0)
Kvalitet og patientsikkerhed

Mere om Lisbeth Nielsen

Hvis du leder efter en bog af Lisbeth Nielsen, tilbyder vi et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Nielsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik med psykologi 2" udgivet af Gads Forlag - "Sundhedspædagogik og kommunikation 2" i serien "Sosu care¤Social- og sundhedsassistenter" udgivet af Gad

Lisbeth Nielsens bøger

Du kan købe to bøger af Lisbeth Nielsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Nielsen fås blot som hæftet. Nielsens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pædagogik med psykologi 2" af Lisbeth Nielsen

"Pædagogik med psykologi 2" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Lisbeth Nielsen "Sundhedspædagogik og kommunikation 2"

"Sundhedspædagogik og kommunikation 2" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Sosu care¤Social- og sundhedsassistenter". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gad.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Nielsen