Bog & idéLisbeth Pedersen

Bøger skrevet af Lisbeth Pedersen

Læs mere om Lisbeth Pedersen
3 produkter
3 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
619,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
hhx-guiden til studieområdet
hhx-guiden til studieområdetPia Petersen
549,95 DKK
Hæftet
(0)
hhx-guiden til studieområdet

Mere om Lisbeth Pedersen

Lisbeth Pedersen har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pedersen.
Bøgerne fra Lisbeth Pedersen udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Klinik" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "hhx-guiden til studieområdet" udgivet af Systime - "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Mødet med borgeren og patienten (SSA)" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Das Drachenspiel " i serien "SPROGSAM publikation" udgivet af Sprogsam - "Orlov, ledighed og beskæftigelse " i serien "Socialforskningsinstituttet" udgivet af Socialforskningsinstituttet - "Am besten Testen Bind 2" udgivet af Malling Beck - "Sygepleje" i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "HHX-håndbogen - til studieområdet" udgivet af Systime - "Ein dramatischer Urlaub, TR 3 - Labyrinth" i serien "Labyrinth¤Teen readers Stufe 3" udgivet af Easy Readers - "Auf gefährlichen Wegen, TR 3" i serien "Labyrinth¤Teen readers Stufe 3" udgivet af Easy Readers - "Fuld fart på grammatikken " udgivet af Sprogbøger - "Fuld fart på grammatikken " udgivet af Sprogbøger - "Fod på grammatikken! " udgivet af Sprogbøger - "3 storylines für den Deutschunterricht, ringbind " udgivet af Sprogbøger - "Klinik" udgivet af Munksgaard - "SOS aus Wien" i serien "Labyrinth¤Teen readers Stufe 3" udgivet af Easy Readers

Lisbeth Pedersens bøger

Du kan bestille 21 bøger af Lisbeth Pedersen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Lisbeth Pedersen bøger i udvalgte formater. Lisbeth Pedersen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Gymnasiepædagogik" af Lisbeth Pedersen

Det er muligt at købe Lisbeth Pedersens "Gymnasiepædagogik" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Klinik" af Lisbeth Pedersen

Hos Bog & idé er "Klinik" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Grundbog i sygepleje". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Pedersen