Bog & idéLisbeth van Deurs

Bøger skrevet af Lisbeth van Deurs

Læs mere om Lisbeth van Deurs
2 produkter
2 produkter
Blæs ikke væk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Blæs ikke vækLisbeth van Deurs
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Blæs ikke væk
Alle mine flagermus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Alle mine flagermusLisbeth van Deurs
149,36 DKK
Hæftet
(1)
Alle mine flagermus

Mere om Lisbeth van Deurs

Hvis du er på jagt efter en bog fra Lisbeth van Deurs, kan du købe et bredt sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Deurs' seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alle mine flagermus" udgivet af Medan - "Blæs ikke væk" udgivet af Medan

Mere om Lisbeth van Deurs' bøger

Du kan finde to bøger af Lisbeth van Deurs her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Deurs fås kun som hæftet. Bøgerne af Deurs er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Medan.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lisbeth van Deurs' "Alle mine flagermus"

"Alle mine flagermus" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Medan.

"Blæs ikke væk" af Lisbeth van Deurs

"Blæs ikke væk" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Medan, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth van Deurs