Bog & idéLisbeth Vinberg Engel

Bøger skrevet af Lisbeth Vinberg Engel

Læs mere om Lisbeth Vinberg Engel
1 produkter
1 produkter
Sygeplejeleksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
SygeplejeleksikonLiselotte Weding Markholst
134,96 DKK
Hæftet
(1)
Sygeplejeleksikon

Mere om Lisbeth Vinberg Engel

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Lisbeth Vinberg Engel. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Engel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygeplejeleksikon" udgivet af Munksgaard - "Sygeplejeleksikon" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Lisbeth Vinberg Engel

Lisbeth Vinberg Engel har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Engels bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Engel er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lisbeth Vinberg Engels "Sygeplejeleksikon"

Det er muligt at købe Lisbeth Vinberg Engels "Sygeplejeleksikon" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Lisbeth Vinberg Engel "Sygeplejeleksikon"

Hos Bog & idé er "Sygeplejeleksikon" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Vinberg Engel