Bog & idéLisbeth Zornig Zornig

Bøger skrevet af Lisbeth Zornig Zornig

Læs mere om Lisbeth Zornig Zornig
1 produkter
1 produkter
Eksodus
STREAM
EksodusLisbeth Zornig
129,95 DKK
Lydbog
(8)
Eksodus

Mere om Lisbeth Zornig Zornig

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Lisbeth Zornig Zornig. Bogen har titlen "Eksodus". Den er udgivet af Politikens Forlag på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lisbeth Zornig Zornigs "Eksodus"

Hos Bog & idé er "Eksodus" tilgængelig som lydbog. Lisbeth Zornig Zornigs "Eksodus" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Lisbeth Zornig Zornig fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Zornig Zornig