Bog & idéLise Aarosin og Helle Villum Christensen

Bøger skrevet af Lise Aarosin og Helle Villum Christensen

Læs mere om Lise Aarosin og Helle Villum Christensen
2 produkter
2 produkter
Afsætning A1
Afsætning A1Lise Aarosin og Helle Villum Christensen
609,95 DKK
Hæftet
(0)
Afsætning A1
Afsætning niveau B - Grundbog
Afsætning niveau B - GrundbogLise Aarosin og Helle Villum Christensen
679,95 DKK
Hæftet
(0)
Afsætning niveau B - Grundbog

Mere om Lise Aarosin og Helle Villum Christensen

Der er forskellige bøger skrevet af Lise Aarosin og Helle Villum Christensen tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Christensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Afsætning niveau B - Grundbog" udgivet af Trojka - "Afsætning A1" udgivet af Trojka - "Afsætning B" udgivet af Trojka - "Afsætning A" udgivet af Trojka

Bøger skrevet af Lise Aarosin og Helle Villum Christensen

Du kan finde fire bøger af Lise Aarosin og Helle Villum Christensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Christensens bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Trojka.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Afsætning niveau B - Grundbog" af Lise Aarosin og Helle Villum Christensen

Det er muligt at købe Lise Aarosin og Helle Villum Christensens "Afsætning niveau B - Grundbog" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Trojka, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Lise Aarosin og Helle Villum Christensen "Afsætning A1"

Det er muligt at købe Lise Aarosin og Helle Villum Christensens "Afsætning A1" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Trojka.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Aarosin og Helle Villum Christensen