Bog & idéLise August

Bøger skrevet af Lise August

Læs mere om Lise August
2 produkter
2 produkter
Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke
Sensitive børn - fra sårbarhed til styrkeMartin August
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke
Sensitive børn og voksne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sensitive børn og voksneLise August og Martin August
199,16 DKK
Hæftet
(0)
Sensitive børn og voksne

Mere om Lise August

Der findes mange bøger af Lise August tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra August.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sensitive børn og voksne" udgivet af Sensitiv Balance - "Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke" udgivet af Gyldendal

Mere om Lise Augusts bøger

Du kan bestille to bøger af Lise August her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Augusts bøger kommer blot som hæftet. Augusts bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lise Augusts "Sensitive børn og voksne"

"Sensitive børn og voksne" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Sensitiv Balance, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke" af Lise August

Hos Bog & idé er "Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise August