Bog & idéLise Bek

Bøger skrevet af Lise Bek

Læs mere om Lise Bek
4 produkter
4 produkter
Gotik KKK
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gotik KKKVagn Lyhne og Erwin Panofsky
199,16 DKK
Hæftet
(0)
Gotik KKK
Ved bordet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ved bordetTine Nielsen Fabienke
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Ved bordet
Måltidet som stilleben
BOEGERTILSTAERKPRIS
Måltidet som stillebenLise Bek
373,46 DKK
Indbundet
(3)
Måltidet som stilleben
Måltidet som stilleben
Måltidet som stillebenLise Bek
179,95 DKK
EBOG
(3)
Måltidet som stilleben

Mere om Lise Bek

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Lise Bek. På listen nedenfor ser du de seneste af Beks bøger.
Bøgerne fra Lise Bek tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Måltidet som stilleben" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Måltidet som stilleben" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Ved bordet" udgivet af Aarhus Universitetsforlag¤Fuglsang Kunstmuseum¤Skagens Kunstmuseer - "Symmetriens magt- magtens symmetri" i serien "Patristik" udgivet af Patristik¤i samarbejde med Forum for Patristik - "Arkitektur som synlig tale" i serien "Ikaros Academic Press" udgivet af IKAROS Press - "Reality in the Mirror of Art" udgivet af Aarhus University Press - "Gotik" i serien "Kulturklassiker Klim" udgivet af Klim - "Perspektiv på rum " udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Bøger skrevet af Lise Bek

Lise Bek har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Lise Bek bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Bek udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lise Beks "Måltidet som stilleben"

"Måltidet som stilleben" kan købes som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Måltidet som stilleben" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

"Måltidet som stilleben" af Lise Bek

Det er muligt at købe Lise Beks "Måltidet som stilleben" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Bek