Bog & idéLise Bostrup (red.)

Bøger skrevet af Lise Bostrup (red.)

Læs mere om Lise Bostrup (red.)
3 produkter
3 produkter
Os hernedefra
Os hernedefraLise Bostrup (red.)
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Os hernedefra
Vores Vanløse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vores VanløseLise Bostrup (red.)
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Vores Vanløse
Øerne vidner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Øerne vidnerLise Bostrup (red.)
49,76 DKK
Paperback
(0)
Øerne vidner

Mere om Lise Bostrup (red.)

Der er forskellige bøger fra Lise Bostrup (red.) på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af -s udgivelser.
Bøgerne fra Lise Bostrup (red.) kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Øerne vidner" udgivet af Forlaget Bostrup - "Vores Vanløse" udgivet af Forlaget Bostrup

Mere om Lise Bostrup (red.)s bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Lise Bostrup (red.) hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Lise Bostrup (red.) kan købes i flere forskellige formater. -s bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Forlaget Bostrup.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lise Bostrup (red.)s "Øerne vidner"

"Øerne vidner" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Forlaget Bostrup.

Lise Bostrup (red.) "Vores Vanløse"

"Vores Vanløse" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Bostrup, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Bostrup (red.)