Bog & idéLise Braatting

Bøger skrevet af Lise Braatting

Læs mere om Lise Braatting
1 produkter
1 produkter
Min indskolingsbog
Min indskolingsbogLise Braatting
109,95 DKK
Hæftet
(0)
Min indskolingsbog

Mere om Lise Braatting

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger fra Lise Braatting. På listen nedenfor finder du Braattings nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Min indskolingsbog 2, Tal - form og farver" udgivet af Gyldendal - "Min indskolingsbog" i serien "Til skolestarten" udgivet af Gyldendal - "Lær dig selv at kende med Per, Lotte og Hannibal " udgivet af Gyldendal Undervisning

Bøger af Lise Braatting

Der er tre tilgængelige udgivelser af Lise Braatting hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Braattings bøger fås kun som hæftet. Braattings bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Min indskolingsbog 2, Tal - form og farver" af Lise Braatting

Det er muligt at købe Lise Braattings "Min indskolingsbog 2, Tal - form og farver" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Lise Braatting "Min indskolingsbog"

"Min indskolingsbog" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Braattings serie "Til skolestarten". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Braatting