Bog & idéLise Busk-Jensen

Bøger skrevet af Lise Busk-Jensen

Læs mere om Lise Busk-Jensen
4 produkter
4 produkter
Dansk litteraturs historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk litteraturs historieHenrik Wivel
414,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk litteraturs historie
Slags, køn og Campion. Jane Campions "The Piano" og guvernanteromanen
Slags, køn og Campion. Jane Campions "The Piano" og guvernanteromanenLise Busk-Jensen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Slags, køn og Campion. Jane Campions "The Piano" og guvernanteromanen
Kvinder i litteraturhistorien
Kvinder i litteraturhistorienLise Busk-Jensen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Kvinder i litteraturhistorien
Romantikkens forfatterinder
Romantikkens forfatterinderLise Busk-Jensen
899,95 DKK
Indbundet
(0)
Romantikkens forfatterinder

Mere om Lise Busk-Jensen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Lise Busk-Jensen, tilbyder vi et bredt udvalg tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Busk-Jensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvinder i litteraturhistorien" udgivet af SAGA Egmont - "Slags, køn og Campion. Jane Campions "The Piano" og guvernanteromanen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Anmeldelse - Nye historier om kvindernes litteratur" udgivet af Medusa - "Moderkærlighed" udgivet af Medusa - "Psykiske strukturer i Amalie Skrams romaner" udgivet af Medusa - "Dansk litteraturs historie" udgivet af Gyldendal - "Romantikkens forfatterinder" udgivet af Gyldendal

Bøger af Lise Busk-Jensen

Der er syv tilgængelige udgivelser af Lise Busk-Jensen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan finde Lise Busk-Jensen bøger i flere formater. Busk-Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kvinder i litteraturhistorien" af Lise Busk-Jensen

"Kvinder i litteraturhistorien" er til salg som ebog. Med "Kvinder i litteraturhistorien" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Lise Busk-Jensen "Slags, køn og Campion. Jane Campions "The Piano" og guvernanteromanen"

"Slags, køn og Campion. Jane Campions "The Piano" og guvernanteromanen" kan købes som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Slags, køn og Campion. Jane Campions "The Piano" og guvernanteromanen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Busk-Jensen