Bog & idéLise Funder

Bøger skrevet af Lise Funder

Læs mere om Lise Funder
1 produkter
1 produkter
Dansk Sølv
Dansk SølvLise Funder
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk Sølv

Mere om Lise Funder

Der findes en del bøger af Lise Funder til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Funder.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk Sølv" i serien "I kommision for Designmuseum Danmark" udgivet af Museum Tusculanums Forlag - "Dansk sølv - 20. århundrede" udgivet af Gyldendal - "Dansk smykkekunst" udgivet af Gyldendal

Mere om Lise Funders bøger

Du kan finde tre bøger af Lise Funder her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Funders bøger fås i flere formater. Funders bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dansk Sølv" af Lise Funder

"Dansk Sølv" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "I kommision for Designmuseum Danmark". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Museum Tusculanums Forlag.

"Dansk sølv - 20. århundrede" af Lise Funder

"Dansk sølv - 20. århundrede" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Funder