Bog & idéLise Hannibal

Bøger skrevet af Lise Hannibal

Læs mere om Lise Hannibal
1 produkter
1 produkter
Turen går til Polen
TILBUD
Turen går til PolenLise Hannibal
159,96 DKK199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Polen

Mere om Lise Hannibal

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger skrevet af Lise Hannibal. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hannibal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Polen" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Polen" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Polen " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Polen" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Lise Hannibal

Der er fire tilgængelige udgivelser af Lise Hannibal hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Lise Hannibal bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Hannibal er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Politikens Forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Turen går til Polen" af Lise Hannibal

Hos Bog & idé er "Turen går til Polen" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Turen går til Polen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Hannibals serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Turen går til Polen" af Lise Hannibal

"Turen går til Polen" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Hannibal