Bog & idéLise Hostrup Sønnichsen

Bøger skrevet af Lise Hostrup Sønnichsen

Læs mere om Lise Hostrup Sønnichsen
3 produkter
3 produkter
Ergoterapi og børn
Ergoterapi og børnIna Hass
409,95 DKK
Indbundet
(0)
Ergoterapi og børn
Legens magi
Legens magiHanne Hede Jørgensen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Legens magi
Basisbog i ergoterapi
Basisbog i ergoterapiMajbritt Bytoft Feldborg
709,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i ergoterapi

Mere om Lise Hostrup Sønnichsen

Der findes flere bøger skrevet af Lise Hostrup Sønnichsen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sønnichsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Legens magi" udgivet af Akademisk Forlag - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Ergoterapi og børn" udgivet af Gyldendal - "Leg gør os til mennesker" udgivet af Forlaget 55°NORD

Mere om Lise Hostrup Sønnichsens bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Lise Hostrup Sønnichsen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Lise Hostrup Sønnichsen fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Sønnichsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Legens magi" af Lise Hostrup Sønnichsen

Det er muligt at købe Lise Hostrup Sønnichsens "Legens magi" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

"Basisbog i ergoterapi" af Lise Hostrup Sønnichsen

"Basisbog i ergoterapi" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Hostrup Sønnichsen