Bog & idéLise Hounsgaard (red.)

Bøger skrevet af Lise Hounsgaard (red.)

Læs mere om Lise Hounsgaard (red.)
1 produkter
1 produkter
Kvalitative analysemetoder i sundhedsforskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvalitative analysemetoder i sundhedsforskningFrederik Alkier Gildberg
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Kvalitative analysemetoder i sundhedsforskning

Mere om Lise Hounsgaard (red.)

Der findes forskellige bøger fra Lise Hounsgaard (red.) tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du -s nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneske" udgivet af Klim - "Kvalitative analysemetoder i sundhedsforskning" udgivet af Klim

Lise Hounsgaard (red.)s bøger

Lise Hounsgaard (red.) har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra - kommer bare som hæftet. -s bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Klim.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lise Hounsgaard (red.)s "Menneske"

"Menneske" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Kvalitative analysemetoder i sundhedsforskning" af Lise Hounsgaard (red.)

"Kvalitative analysemetoder i sundhedsforskning" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Hounsgaard (red.)