Bog & idéLise Johnsen

Bøger skrevet af Lise Johnsen

Læs mere om Lise Johnsen
3 produkter
3 produkter
De går på ild
De går på ildLise Johnsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
De går på ild
Vise kvinder
STREAM
Vise kvinderLise Johnsen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Vise kvinder
Vise kvinder
Vise kvinderLise Johnsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Vise kvinder

Mere om Lise Johnsen

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Lise Johnsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Johnsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vise kvinder" udgivet af Saga - "Vise kvinder" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vise kvinder" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De går på ild" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Lise Johnsens bøger

Lise Johnsen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Lise Johnsen bøger i samtlige formater. Johnsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lise Johnsens "Vise kvinder"

"Vise kvinder" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Vise kvinder" af Lise Johnsen

"Vise kvinder" er tilgængelig som lydbog. Når du køber "Vise kvinder" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Johnsen