Bog & idéLise Lotte Frederiksen

Bøger skrevet af Lise Lotte Frederiksen

Læs mere om Lise Lotte Frederiksen
4 produkter
4 produkter
Storm P.s bibliotek
BOEGERTILSTAERKPRIS
Storm P.s bibliotekJohan Rosdahl
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Storm P.s bibliotek
Som i et spejl
Som i et spejlLise Lotte Frederiksen
229,95 DKK
e-bog
(4)
Som i et spejl
Som i et spejl
BOEGERTILSTAERKPRIS
Som i et spejlLise Lotte Frederiksen
248,96 DKK
Hæftet
(4)
Som i et spejl
En velbevaret hemmelighed (Clifton-krøniken 3)
STREAM
En velbevaret hemmelighedJeffrey Archer
119,95 DKK
Lydbog
(17)
En velbevaret hemmelighed

Mere om Lise Lotte Frederiksen

Lise Lotte Frederiksen har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Frederiksens seneste bøger.

- "Alt om britisk periodedrama - del 2" i serien "Alt om britisk periodedrama" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alt om britisk periodedrama - del 3" i serien "Alt om britisk periodedrama" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alt om britisk periodedrama - del 1 " i serien "Alt om britisk periodedrama" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Storm P.s bibliotek" udgivet af Anglomania - "Alt om Londons litteratur - del 1" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alt om Londons litteratur - del 2" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alt om Londons litteratur - del 3" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alt om biografier - del 2" i serien "Alt om biografier med Lise Lotte Frederiksen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alt om James Joyce - del 2" i serien "James Joyce" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alt om James Joyce - del 1" i serien "Alt om James Joyce" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "You’ll never walk alone" i serien "Tyksak-serien" udgivet af Anglomania - "Alt om Virginia Woolf - del 4" i serien "Alt om Virginia Woolf" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alt om Virginia Woolf - del 3" i serien "Alt om Virginia Woolf" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alt om Virginia Woolf - del 1" i serien "Alt om Virginia Woolf" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alt om Virginia Woolf - del 2" i serien "Alt om Virginia Woolf" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alt om Brontë-søstrene - del 2" i serien "Alt om Brontë-søstrene" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alt om Brontë-søstrene - del 4" i serien "Alt om Brontë-søstrene" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alt om Brontë-søstrene - del 3" i serien "Alt om Brontë-søstrene" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alt om Brontë-søstrene - del 1" i serien "Alt om Brontë-søstrene" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alt om Austen - del 2" i serien "Alt om Austen" udgivet af SAGA Egmont - "Alt om Austen - del 6" i serien "Alt om Austen" udgivet af SAGA Egmont - "Alt om Austen - del 3" i serien "Alt om Austen" udgivet af SAGA Egmont - "Alt om Austen - del 5" i serien "Alt om Austen" udgivet af SAGA Egmont - "Alt om Austen - del 1" i serien "Alt om Austen" udgivet af SAGA Egmont - "Alt om Austen - del 4" i serien "Alt om Austen" udgivet af SAGA Egmont - "Søren Kierkegaard - en vandring i filosoffens univers" i serien "Saga Talks" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "H. C. Andersen - en vandring i eventyrdigterens univers" i serien "Saga Talks" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Tove Ditlevsen - en vandring i Toves univers" i serien "Saga Talks" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Karen Blixen - en vandring i baronessens univers" i serien "Saga Talks" udgivet af SAGA Egmont - "Ungdom og barndom" udgivet af Medusa - "Som i et spejl" udgivet af Akademisk Forlag - "88 sights" udgivet af Peter og Ping - "Seværdigt København" udgivet af Peter og Ping
Og et antal andre bøger skrevet af Frederiksen, som du også kan bestille hos Bog & idé.

Lise Lotte Frederiksens bøger

Lise Lotte Frederiksen har 33 bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Lise Lotte Frederiksen kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Frederiksen lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lise Lotte Frederiksens "Alt om britisk periodedrama - del 2"

Det er muligt at købe Lise Lotte Frederiksens "Alt om britisk periodedrama - del 2" som lydbog. Lise Lotte Frederiksens "Alt om britisk periodedrama - del 2" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er en del af Frederiksens serie "Alt om britisk periodedrama". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Alt om britisk periodedrama - del 3" af Lise Lotte Frederiksen

"Alt om britisk periodedrama - del 3" er tilgængelig online som lydbog. Fordelen ved at have Lise Lotte Frederiksens "Alt om britisk periodedrama - del 3" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er en del af serien "Alt om britisk periodedrama". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Lotte Frederiksen