Bog & idéLise Lotte Hansen

Bøger skrevet af Lise Lotte Hansen

Læs mere om Lise Lotte Hansen
1 produkter
1 produkter
Køn, magt og mangfoldighed
Køn, magt og mangfoldighedLise Lotte Hansen
349,95 DKK
EBOG
(0)
Køn, magt og mangfoldighed

Mere om Lise Lotte Hansen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Lise Lotte Hansen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Hansens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Køn, magt og mangfoldighed" udgivet af Frydenlund Academic - "Køn, magt og mangfoldighed" udgivet af Frydenlund Academic - "Solidaritet mellem arbejdstagere - død eller dynamisk? " i serien "Sociologi" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne

Mere om Lise Lotte Hansens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Lise Lotte Hansen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Hansens bøger fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Hansen inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Køn, magt og mangfoldighed" af Lise Lotte Hansen

Hos Bog & idé er "Køn, magt og mangfoldighed" tilgængelig som ebog. "Køn, magt og mangfoldighed" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Frydenlund Academic, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lise Lotte Hansen "Køn, magt og mangfoldighed"

Det er muligt at købe Lise Lotte Hansens "Køn, magt og mangfoldighed" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund Academic.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Lotte Hansen