Bog & idéLise Maj Jensen

Bøger skrevet af Lise Maj Jensen

Læs mere om Lise Maj Jensen
2 produkter
2 produkter
Som en ært i Guds hånd
BOEGERTILSTAERKPRIS
Som en ært i Guds håndLise Maj Jensen
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Som en ært i Guds hånd
Som en ært i Guds hånd
Som en ært i Guds håndLise Maj Jensen
109,95 DKK
EBOG
(0)
Som en ært i Guds hånd

Mere om Lise Maj Jensen

Der er forskellige bøger af Lise Maj Jensen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Som en ært i Guds hånd" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Som en ært i Guds hånd" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Triangulær terapi" udgivet af Frydenlund

Mere om Lise Maj Jensens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Lise Maj Jensen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Lise Maj Jensen fås i forskellige formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lise Maj Jensens "Som en ært i Guds hånd"

Det er muligt at købe Lise Maj Jensens "Som en ært i Guds hånd" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Som en ært i Guds hånd" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Lise Maj Jensen "Som en ært i Guds hånd"

"Som en ært i Guds hånd" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Maj Jensen