Bog & idéLise Mourier

Bøger skrevet af Lise Mourier

Læs mere om Lise Mourier
1 produkter
1 produkter
Regnskabsordbogen engelsk-dansk
Regnskabsordbogen engelsk-danskLise Mourier
859,95 DKK
Indbundet
(0)
Regnskabsordbogen engelsk-dansk

Mere om Lise Mourier

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Lise Mourier. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Mourier.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig mul.
- "Regnskabsordbogen engelsk-dansk" udgivet af Thomson - "Regnskabsordbogen dansk-engelsk" udgivet af Thomson

Bøger af Lise Mourier

Lise Mourier har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe Mouriers bøger som indbundet. Mouriers bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Thomson.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lise Mouriers "Regnskabsordbogen engelsk-dansk"

"Regnskabsordbogen engelsk-dansk" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Thomson, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på mul.

Lise Mourier "Regnskabsordbogen dansk-engelsk"

Det er muligt at købe Lise Mouriers "Regnskabsordbogen dansk-engelsk" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på mul og er udgivet af Thomson.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Mourier