Bog & idéLise Render Nielsen

Bøger skrevet af Lise Render Nielsen

Læs mere om Lise Render Nielsen
1 produkter
1 produkter
Coaching og organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching og organisationerKristian Dahl
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching og organisationer

Mere om Lise Render Nielsen

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Lise Render Nielsen. Bogen har titlen "Coaching og organisationer". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Coaching og organisationer" er desuden en del af serien "Organisatorisk coaching".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lise Render Nielsens "Coaching og organisationer"

Det er muligt at købe Lise Render Nielsens "Coaching og organisationer" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Organisatorisk coaching". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Nielsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Render Nielsen