Bog & idéLise Rønnebæk nielsen

Bøger skrevet af Lise Rønnebæk nielsen

Læs mere om Lise Rønnebæk nielsen
1 produkter
1 produkter
I virkeligheden hedder jeg Nielsen
STREAM
I virkeligheden hedder jeg NielsenLise Rønnebæk nielsen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
I virkeligheden hedder jeg Nielsen

Mere om Lise Rønnebæk nielsen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Lise Rønnebæk nielsen her hos Bog & idé. Bogen hedder "I virkeligheden hedder jeg Nielsen". Den er publiceret af Lindhardt og Ringhof på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lise Rønnebæk nielsens "I virkeligheden hedder jeg Nielsen"

"I virkeligheden hedder jeg Nielsen" er til salg som lydbog. Du kan derudover altid have "I virkeligheden hedder jeg Nielsen" af Lise Rønnebæk nielsen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Lise Rønnebæk nielsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Rønnebæk nielsen