Bog & idéLise Seisbøll

Bøger skrevet af Lise Seisbøll

Læs mere om Lise Seisbøll
1 produkter
1 produkter
Plakatmanden
BOEGERTILSTAERKPRIS
PlakatmandenLise Seisbøll
248,96 DKK
Indbundet
(2)
Plakatmanden

Mere om Lise Seisbøll

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger af Lise Seisbøll. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Seisbøll.
Bøgerne fra Lise Seisbøll tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hilsen til Giotto" udgivet af Fyns Kunstmuseum - "Keramiksamlinger" udgivet af Danmarks Keramikmuseum - "Keramisk kunst" udgivet af Kunsthallen Brandts Klædefabrik¤Rhodos - "Lotte Glob" udgivet af Danmarks Keramikmuseum - "PEM Samlingen" udgivet af Danmarks Keramikmuseum - "Otto" udgivet af Rhodos - "GLASURGLÆDE" udgivet af Danmarks Keramikmuseum - "EUROPÆISKE STEMMER" udgivet af Danmarks Keramikmuseum - "Danmarks Keramikmuseum" udgivet af Danmarks Keramikmuseum - "Ceramic art from Denmark" udgivet af Danmarks Keramikmuseum - "Tommerup Ceramic Workcenter II" udgivet af Wunderbuch - "Tommerup keramiske værksted" udgivet af Wunderbuch¤CLAY Keramikmuseum Danmark - "P.O. Hansen" udgivet af Thorup - "Nes Lerpa" udgivet af Lindhardt & Ringhof - "Bornholmsk værkstedskeramik gennem 100 år" udgivet af Kunstforeningen Det Ny Kastet

Lise Seisbølls bøger

Du kan købe 15 bøger af Lise Seisbøll her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Lise Seisbøll kommer i et udvalg af formater. Seisbølls bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hilsen til Giotto" af Lise Seisbøll

"Hilsen til Giotto" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fyns Kunstmuseum, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Keramiksamlinger" af Lise Seisbøll

"Keramiksamlinger" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Danmarks Keramikmuseum, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Seisbøll